tirsdag 5. mai 2009

Bryllupsplanleggeren

Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesiden

http://bryllupsplanleggeren.weebly.com/


Jeg har opprettet denne bloggen i håp om å være til hjelp for folk som planlegger bryllup i Rogalands-området. Kanskje utvide området etterhvert, men først og fremst altså Rogaland. Planen er å lage en oversikt over bryllupslokaler, catering, dekorering, toastmastere, musikkalternativer, blomster osv. Slik at man kan finne frem og få en oversikt. Jeg giftet meg selv i 2005 og vet hvor forvirrende det kan være å starte planleggingen.

Så vil jeg samtidig bare ønske alle lykke til med forberedelsene og selve bryllupsdagen! Nyt det!

Bryllupslokaler i rogaland, Bryllupslokaler i sandnes, Bryllupslokaler i stavanger, Bryllupslokaler på jæren, Bryllupslokaler i ryfylke, Bryllupslokaler i Haugesund, Bryllupslokaler i gjesdal, festlokaler i rogaland, festlokaler i sandnes, festlokaler i stavanger, festlokaler på jæren, festlokaler i ryfulke, festlokaler i haugesund, festlokaler i gjesdal, selskapslokaler i rogaland, selskapslokaler i sandnes, selskapslokaler i stavanger, selskapslokaler på jæren, selskapslokaler i ryfylke, selskapslokaler i haugesund, selskapslokaler i gjesdal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar