søndag 10. mai 2009

Rogaland Arboret


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesidenhttp://bryllupsplanleggeren.weebly.com/Beskrivelse: Lokale på Sandnes/Sviland i naturskjønne omgivelser. Man må selv ordne catering, men det er fullt utstyrt kjøkken med dekketøy og matlagingsutstyr. Det er også kjøleskap og frys. Jeg tror utvask kommer i tillegg.

Størrelse: To lokaler, aktivitetshus tar opp til 60 pers, og tømmerhytta tar opp til 30 pers

Pris: Leie lokale aktivitetshus ca 2800,-(1500 for søndag etter kl 17), leie av lokale tømmerhytta ca 1400,-. Eller så kan bege leies for 3500,-

Adresse:Espeland, 4308 Sandnes.

Kontakt: post@rogalandarboret.no eller telefon 51672107

Hjemmesidene

Bilde er hentet fra nettsiden til Rogaland Arboret

fredag 8. mai 2009

Friluftshuset Orre


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesidenhttp://bryllupsplanleggeren.weebly.com/Beskrivelse: Lokale på Orre, midt i jærens naturområder. Her ordner man mat, drikke, servering, dekking og rydding selv. De har ingen Catering-avtale med noen. Lokalene er åpne for publikum hver søndag, så da kan man ta en titt om ønskelig.

Størrelse: tar opp til 65 pers.

Pris: leie av lokale 3000,- (inkl vaske av gulv)

Adresse: Orre

Kontakt: post@jarenfri.no eller telefon 51667170

Hjemmesidene

Bildet er hentet fra nettsiden som henvises til over.

Friluftsfyret Kvassheim


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesidenhttp://bryllupsplanleggeren.weebly.com/Beskrivelse: Lokale med store vinduer mot havet. I omgivelsene jærens vakre natur. Her ordner man alt med mat, servering, rydding og dekking selv. De har ingen Catering-avtale med noen. Lokalene er åpne for publikum hver søndag, så da kan man ta en titt om ønskelig.

Størrelse: opp til 45 pers.

Pris: Leie av lokale 3000,- (inkl. vask av gulv)

Adresse: 4363 Brusand.

Kontakt: post@jarenfri.no eller telefon 51667170

Hjemmesidene

Bildet er hentet fra nettsidene over

Friluftstunet Brekko


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesidenhttp://bryllupsplanleggeren.weebly.com/Beskrivelse: Lokale i Gjesdal kommune. Her ordner man mat, drikke, servering, dekking og rydding selv. De har ingen Catering-avtale med noen. Lokalene er åpne for publikum hver søndag, så da kan man ta en titt om ønskelig.

Størrelse: Tar ca opp til 60 pers.

Pris: Leie av lokale(varmestue eller kapell) 3000,- eller leie av begge 3350,-(inkl. gulvvask)

Adresse: Brekko, 4330 Ålgård

Kontakt: post@jarenfri.no eller telefon 51667170

Hjemmesidene

Bildet er hentet fra nettsiden over.

Hå gamle prestegård


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesidenhttp://bryllupsplanleggeren.weebly.com/Beskrivelse: Lokale utfor Nærbø i nydelige jærnatur-omgivelser. Obrestad fyr kan ses på høyden og bølgene slår mot steinstranden. Her leier de ut hovedhus og løene. Over ser du bilde av lokalet hovedhuset dekket til 50 personer. Skal det være mer enn 40 personer i dette lokalet så bør det dekkes i flere rom. Det er tilgjengelig kjøkken på lokale. Det vil variere litt når det gjelder tilgjengelighet lokalene, da det er veldig avhengig av utstillingene.

Størrelse: Hovedhuset tar opp til 80 pers(fordelt på flere rom), og løene kan ta opp til 100 pers, litt avhengig av gjeldende utstilling.

Pris: Hovedhus koster fra 3000,- og Løene koster fra 8000,-(inkludert hovedhus og kjøkken)

Adresse: Håvegen 347, 4365 Nærbø

Kontakt: kultur@ha.kommune.no eller telefon 51791660

Hjemmesidene

Bildet har jeg fått tilsendt av kontaktpersonene for lokalutleie.

Lysefjorden Marina


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesidenhttp://bryllupsplanleggeren.weebly.com/Beskrivelse: Lokale på forsand med plass til inntil 40 personer. Lokalene har sjenkeløyve.

Størrelse: Plass til opp til 40 pers

Pris: Dersom mat bestilles fra restaurant er lokale gratis. Mat fra 350-500 per pers, eller etter avtale.

Adresse: Bergevik Brygge, 4110 Forsand

Kontakt: post@lysefjorden.no eller telefon 51703900

Hjemmesidene

Mer informasjon kommer.

Bildet er hentet fra lokalets hjemmesider.

Skeisvang Gjestgiveri


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesidenhttp://bryllupsplanleggeren.weebly.com/Beskrivelse: Koselig lokale i Haugesund.

Størrelse: Minst 30 -50 pers. (Sendt mail og avventer svar)

Pris: (Sendt mail og avventer svar)

Adresse: Skeisvannvegen 20, 5519 Haugesund.

Kontakt: post@skeisvang-gjestgiveri.no eller telefon 52712146/45000070

Hjemmesidene

Mer informasjon kommer.

Bildet er hentet fra oregano.no

City Bistro Restaurant og stuer


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesiden

http://bryllupsplanleggeren.weebly.com/
Beskrivelse: Et koselig lokale med informative nettsider, et veldig stemningsfullt bildegalleri. Kuvertprisene inkluderer mat, lokalleie, servitører og borddekking. Man må kjøpe all mat og drikke fra restauranten. De bistår også med Catering.

Størrelse: Lokalene tar fra 10-55 pers

Pris: Kuvertprisene varierer fra 535,- til 625,-

Adresse: Madlaveien 18, 4008 Stavanger.

Kontakt: post@bistrohuset.no eller 51539570

Hjemmesidene

Bildene er hentet fra lokalenes hjemmesider.

Sauda Fjord hotell


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesidenhttp://bryllupsplanleggeren.weebly.com/Beskrivelse: Særpregne lokaler i Saudasjøen fra 1914. Her må man kjøpe all mat og drikke fra arrangør. Man kan få andre gangs servering for 50,- ekstra per pers. Man får også kakeservering for 45,- per pers. Om ønskelig er det selvfølgelig mulighet for overnatting på hotellet.

Størrelse: Lokalet tar fra 40-90 pers.

Pris: Kuvertpris fra 415-550 ca. + drikke (Itillegg kommer ca 2000 i lokalleie)

Adresse: 4208 Saudasjøen.

Kontakt: sauda@online.no eller telefon 52781211

Hjemmesiden

Bildene er hentet fra lokalenes hjemmesider.

Løå på lode


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesidenhttp://bryllupsplanleggeren.weebly.com/Beskrivelse: Lokale på Nærbø

Størrelse:

Pris:

Adresse: Skjerpevegen, 4365 Nærbø

Kontakt: Anita Slettebø på telefon 51431393

Kontaktinformasjon/kart

Mer informasjon kommer.

Bildene har jeg tat selv.

Høvleriet


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesidenhttp://bryllupsplanleggeren.weebly.com/Beskrivelse: Lokale på Smedasundet i Haugesund sentrum. Man kan leie lokalet Bodega som er et lokale som tar 60-70 stykker.

Størrelse: Tar opp til 60-70 pers.

Pris: Kuvertpris fra 350 og oppover. (inkl lokalleie, dekking og servitører)

Adresse: Smedasundet 66, 5528 Haugesund.

Kontakt: Rica Maritim Hotell v/restaurantsjef Pål Taraldsen 52863060

Hjemmesidene

Bildet er hentet fra http://www.filmweb.no/bilder/multimedia/archive/00008/H_vleriet_8686e.jpg

Dale Idrettsbygg


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesidenhttp://bryllupsplanleggeren.weebly.com/Beskrivelse: Idrettsanlegg på Dale med selskapslokaler. Kanskje ikke så koslig å ha mottakelsen i selve gymsalen, men det er mulig å leie også den. Men man kan leie den koselige Peisestuen som også har en stor foaje med benker og bord. Man ordner selv all mat og drikke, dekking og rydding. Her må man belage seg på Catering, da kjøkkenet ikke er utstyrt for matlaging. To kjøleskap for oppbevaring.

Størrelse: Peisestuen tar ca 70 pers. De har dekketøy til ca 100.

Pris: Lokalleie på ca 60 per pers + 1000 for utvask/strømforbruk.

Adresse: Dale, 4329 Sandnes.

Kontakt: bjorg.fjell@daleeiendom.no eller telefon 51607650

Hjemmesidene

Bildet er hentet fra lokalenes hjemmesider.

Utstein kloster


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesidenhttp://bryllupsplanleggeren.weebly.com/Beskrivelse: Norges eneste bevart middelalderkloster. Stemningsfulle lokaler. Vielse kan utføres i klosterkirken om ønskelig. Ved leie av lokaler så betaler man kuvertpris, dette inkluderer leie av lokaler, oppdekking, servering, servietter, blomster og lys. Ellers er de behjelpelige med å ordne fotografering, menyer, bordkort og andre ting.

Størrelse: Opp til 70 pers(refektoriet).

Pris: Kuvertpris ved bryllup fra 895,-(inkl leie av lokale)

Adresse: 4156 Mosterøy

Kontakt: booking@utstein-kloster.no eller 51724705 (for booking av klosterkirken bruk kirkevergen@rennesoy.kyrkja.no)

Hjemmesidene

Bildene er tatt selv og hentet fra lokalenes hjemmesider.

Hummeren hotell


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesidenhttp://bryllupsplanleggeren.weebly.com/Beskrivelse: Lokale i Tananger, helt nede ved kaien, i flotte omgivelser.

Størrelse: (sendt mail og avventer svar)

Pris: (sendt mail og avventer svar)

Adresse: Havneveien 30, 4056 Tananger

Kontakt: Tlf 51684000 eller post@hummeren.no

Hjemmesidene

Mer informasjon kommer.

Bildene er hentet fra lokalenes nettsider.

ØrnabergtunetJeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesiden

http://bryllupsplanleggeren.weebly.com/
Beskrivelse: Lokale på Tananger. I naturskjønne omgivelser og i storslåtte innvendige lokaler.

Størrelse: Tar opp til 90 personer

Pris: (Sendt mail og avventer svar)

Adresse: Risaveien 52, 4056 Tananger

Kontakt: Tlf 95000041 eller post@ornabergtunet.no

Hjemmesidene

Mer informasjon kommer.

Bildene er hentet fra lokalenes egne hjemmesider.

GamlaværketJeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesidenhttp://bryllupsplanleggeren.weebly.com/Beskrivelse: Stemningsfylt lokale midt i Sandnes sentrum. Med mulighet for overnatting. Dessuten er de behjelpelige med musikk og transport. Klassiske lokaler som kan dekkes med både runde bord og langbord

Størrelse: Gildesalen tar ca 50-60 pers, Gjestestuen tar 25-30 pers, Ringovnen tar ca 20 pers.

Pris: Kuvertpris fra ca 495-655,- (inkluderer lokalleie, dekking, tøyservietter)

Adresse:St. Olavsgata 38, 4306 Sandnes

Kontakt: tlf 51685170 eller resepsjon@gamlavaerket.no

Hjemmesidene

Mer informasjon kommer.

Bildene er hentet fra lokalets hjemmesider.

Sandnes brygge


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesidenhttp://bryllupsplanleggeren.weebly.com/Beskrivelse: Lokale i på Sandnes brygge.

Adresse: Havnegaten 15, 4306 Sandnes

Hjemmesidene

Mer informasjon kommer.

Bildet er hentet fra lokalenes hjemmesider.

Charles og de


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesidenhttp://bryllupsplanleggeren.weebly.com/Beskrivelse: Lokale i Sandnes sentrum.

Størrelse: Lokale tar fra 15-100 pers.

Pris: (Sendt mail og avventer svar)

Adresse:Langgaten 4, 4306 Sandnes.

Kontakt: post@charlesogde.no eller telefon 51683200

Hjemmesidene

Mer informasjon kommer.

Bildene er hentet fra her og her.

Rødekors huset på egenes


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesidenhttp://bryllupsplanleggeren.weebly.com/Beskrivelse: Rødekors huset på egenes. Stort nyoppusset kjøkken, man kan selv ha med drikke og mat/kokker. Fint uteområde og nydelige klassiske lokaler.

Størrelse: Tar opp til 70 pers.

Pris: (Sendt mail og avventer svar)

Adresse: Eigenesveien 95, 4009 Stavanger

Kontakt: Tlf 51523850 eller utleie@stavanger-redcross.no

Hjemmesidene

Mer informasjon kommer.

Bildene er hentet fra lokalenes egne hjemmesider.

Rogaland Amcar club


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesidenhttp://bryllupsplanleggeren.weebly.com/Beskrivelse: Lokale på Sola/Soma. Det er fyllt utstyrt kjøkken, men det er ikke godkjent for matlaging.

Størrelse: Tar opp til 63 pers.

Pris: Leie av lokale koster ca 4000,- (inkl. utvask)

Adresse: Sandnesveien 160, 4312 Sandnes

Kontakt: Tlf 95401914 / 41006121 eller racc@rogalandamcarclub.no / webmaster@rogalandamcarclub.no

Hjemmesidene

Bildene er hentet fra lokalenes hjemmesider.

Matsalen Forus


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesidenhttp://bryllupsplanleggeren.weebly.com/Beskrivelse: Lokale på Forus

Størrelse: Tar opp til 70 pers.

Pris: Fra 485,- per kuvert, mulig lokalleie kommer i tillegg.

Adresse: Lagerveien 2(Tvedtsenteret), 4033 Stavanger

Kontakt: 51819080 eller bestilling@matsalen.as / booking@herlige-stavanger.no

Hjemmesidene

Mer informasjon kommer.

Spinneriet / Residence


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesidenhttp://bryllupsplanleggeren.weebly.com/Beskrivelse: (Quality hotell residence)

Størrelse: (Sendt mail og avventer svar)

Pris: (Sendt mail og avventer svar)

Adresse: Ole Bulls gate 5, 4306 Sandnes

Kontakt: 51605700 eller g.residence@choice.no

Hjemmesidene

Mer informasjon kommer.

Bilder er hentet fra lokalenes hjemmesider.

Roskildehuset


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesiden

http://bryllupsplanleggeren.weebly.com/
Beskrivelse: Et stort lokale i Louis Seize - stil, i Stavangers innerste havn. De har et bredt utvalg i menyer. Lokalleie inkluderer utvask, leie av alt teknisk utstyr, full oppdekkning(duk, servietter, lys osv. og servitører under hele arrangementet. Drikke kjøpes på stedet, men catering kan du ordne selv, om ønskelig.

Størrelse: Tar opp til 100 pers

Pris: Leiepris fra 8000-16000, mat itillegg

Adresse: Roskildetorget 1, Stavanger

Kontakt: Tlf 51510880 eller andersen@stavanger-chamber.no / post@stavanger-chamber.no

Hjemmesidene

Bildene er hentet fra lokalenes hjemmesider.

Patrioten

Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesidenhttp://bryllupsplanleggeren.weebly.com/Beskrivelse: Selskapslokale i Stavanger

Størrelse: Tar opp til 100 pers.

Pris: Pris pr kuvert fra 350 k500 ca, pluss drikke og evt lokalleie.( Sendt mail og avventer svar)

Adresse: Hillevågsveien 100, 4016 Stavanger.

Kontakt:Tlf 51582020 eller post@patrioten.no

Hjemmesidene

Mer informasjon kommer.

Bildet er hentet fra lokalets hjemmesider.

Charlottenlund

Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesidenhttp://bryllupsplanleggeren.weebly.com/Beskrivelse: Lokale i Stavanger.

Størrelse:

Pris:

Adresse: Kongsgt 45, 4005 Stavanger

Kontakt:Tlf 51917600 eller post@charlottenlund.no

Mer informasjon kommer.

Hjemmesidene

Bildene er hentet fra her og her

Sola Strand HotellJeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesiden

http://bryllupsplanleggeren.weebly.com/

Beskrivelse: Nydelig beliggende hotell, på Solastranden.

Størrelse: Lokalene tar 50, 100 eller 2 rom som hver tar 120 personer.

Pris: (Sendt mail og avventer svar)

Adresse: Axel Lundsv. 27, 4050 Sola

Kontakt: Tlf 51943000 eller booking@sola-strandhotel.no

Hjemmesidene

Mer informasjon kommer.

Bildene er hentet fra lokalenes hjemmesider.

Lafthuset Oltedal


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesiden

http://bryllupsplanleggeren.weebly.com/


Beskrivelse: Selskapslokaler midt i Oltedal sentrum. Har vært midlertidig stengt, men åpner snart på ny.

Størrelse:

Pris:

Adresse: Bygdaveien 186, 4333 Oltedal.

Kontakt: Tlf 51618008 eller post@lafthuset.no

Hjemmesidene og snart her

Mer informasjon kommer.

Heimevernshuset på Bråstein


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesidenhttp://bryllupsplanleggeren.weebly.com/Beskrivelse: Kan fås med kokk og servitører og da betaler man per kuvert. Eller så kan man fritt benytte kjøkken og lage mat selv. Man må selv ta med drikke. Det er også mulig å bruke det utvendige natur- og kai området, f. eks til utvendig vielse.

Størrelse: Lokale har kapasitet til i alle fall 70-80.

Pris: Leie av lokale er rundt kr 2000-4000. Kuvertpris 300-350 per pers. Servitører kommer i tillegg.

Adresse: Bråstein

Kontakt:

Mer informasjon kommer.

Gjesdal Gjestgiveri


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesidenhttp://bryllupsplanleggeren.weebly.com/Beskrivelse: Gjestgiveri på Ålgård. Store lokaler med klassisk innredning. De dekker bordene og gjør alt klart. Kakeservering og det som følger med der er inkludert i prisen.

Størrelse: Tar opptil 120 pers.

Pris: 335-495,- kuvertpris (inkl. lokalleie, duker, servietter og lys) + 75 for 2. gangs servering.

Adresse: Opstadveien 3, 4330 Ålgård

Kontakt: Tlf 51617766 eller post@gjesdalgjestgiveri.no

Hjemmesidene

Bildene er hentet fra lokalenes hjemmesider.

Bryne kro og hotell

  
Beskrivelse: Selskapslokaler relativt sentralt på Bryne. 

Størrelse: Tar fra 30 til 100 pers. Lykteland(100 pers), Lyngmarkjo(30 pers), Myrmakkjen(40+50 pers). 

Pris: (Sendt mail og avventer svar)

Adresse: Morènefaret 3, 4330 Bryne.

Kontakt: Tlf 51777500 eller post@bryne-kro.no

Hjemmesidene

Mer informasjon kommer.

Bildene er hentet fra lokalenes hjemmesider.

Spa hotell velvære


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesiden

http://bryllupsplanleggeren.weebly.com/
Beskrivelse: Spa hotell i vakre omgivelser i sentrum av Hjelmeland. Prisene inkluderer borddekorasjoner, lys og servietter, tre-retters middag og dobbeltrom med frokost.

Størrelse: Lokalene kan ta 20, 60 eller mer(mer enn 60 krever reservering av restaurant og hotellet krever derfor at 80% overnatter på hotellet)

Pris: Per pers fra 1295,-

Adresse: 4130 Hjelmeland

Kontakt: post@spahotellvelvaere.no eller telefon 48050600

Hjemmesidene

Mer informasjon kommer.

Bryggerie på Bryne


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesiden

http://bryllupsplanleggeren.weebly.com/
Beskrivelse: Koselige lokaler i landlige omgivelser. Bryggerie har catering avtale med Farstad Catering om ønskelig.

Størrelse: Tar 30-100 gjester (200 er maksantall, men da fordelt på 3 rom).

Pris: Leiepris for lokale 2000-3000 kroner(i tillegg har de egne priser på gulvvask, musikk og kjøkkenleie)

Adresse: Tjøttaveien 104, 4340 Bryne.

Kontakt: Telefon 93007231

Hjemmesidene

Bildene er hentet fra lokalenes hjemmesider.

Ølbergtunet

Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesiden

http://bryllupsplanleggeren.weebly.com/
Beskrivelse: Fine lokaler innvendig, rett ved havet/stranden. Her må Catering ordnes selv.

Størrelse: Tar opptil ca 80 gjester.

Pris: Leie lokalet ca 6000-7000,-

Adresse: Ølberg havneveg, 4053 Ræge.

Kontakt: Telefon 90692162

http://www.180.no/firmavis/13423325589410.htm

Mer informasjon kommer.

Westernbyen


Jeg har nå utviklet bryllupsplanleggeren fra BLOGG til HJEMMESIDE! Det er på hjemmesiden oppdatert informasjon finnes. Ta en titt og se linken under, så finner du hjemmesiden

http://bryllupsplanleggeren.weebly.com/
Beskrivelse:Bryllups/selskaps lokale i western stil. Her må man kjøpe mat og drikke fra arrangør. Prisen inkluderer dekking, servitører, rydding og vask. Man kan ha med egne servietter og lys, men aggangør ordner resten.

Størrelse: Det er to eller tre lokaler, Crazy horse tar opp til 250 gjester i 2 etg. Og Sawdust som tar ca 30-50 gjester.

Pris: Lokalleie 1000,-(Sawdust) og 1500(Crazy Horse). Kuvertpris fra ca. 350-400 + drikkevarer. (30 kr per pers for kakeservering)

Adresse: Kongsgata, 4330 Ålgård

Kontakt: Tlf 98221515 eller post@westernbyen.no

Hjemmesidene

Bildene er hentet fra lokalenes hjemmesider.